Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (8.71 secunde)
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
Bugetul la raport: ... Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... In acest articol este dezvaluita o anomalie: la Vlad Tepes agricultorii primesc o subventie pe suprafata mai mica cu 30 de euro/ha/an.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Minerii de la Rosia Montana au iesit la suprafata dupa discutia de duminica cu premierul Victor Ponta Cei 33 de mineri care se blocasera de miercuri in subteran la Rosia Montana au iesit la suprafata duminica seara dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, care le-a promis ca membrii comisiei speciale care va fi constituita in Parlament vor veni si ei la fata locului.
Senatoarea Ecaterina Andronescu a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca si de la Constanta si Galati (vom fi prezenti in acest week-end).
"Odraslele prezidentiale sub aripa lui Tati", pe care o puteti citi in continuare. ... una care vizeaza activitatea CEC, iar alta legata de terenurile din comuna Nana. Astfel, pentru a face lumina in acest caz, activitatea Parlamentului va merge pe doua paliere:
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul Piata taraneasca si Mester(Esti), de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour. Standurile speciale, dedicate producatorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, in intervalul 8:00-22:00.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca si Mester(Esti)! de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Pe parcursul ultimelor luni, am asistat cu ingrijorare crescanda la acutizarea dramatica a crizei imigrantilor.
replicaonline.ro/ Moga-Mobilul a ajuns la Independenta si Movila Verde: ... Sunt oameni in varsta, unii fara venituri, altii cu pensii mai mult decat mizere, care nu au beneficiat de foarte mult timp de asistenta medicala.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Bursa de studiu este acordata unui copil din comuna Dobra, localitate in care Dan Vulpescu s-a nascut, a facut scoala si a fost preotul comunei. ... Tata s-a nascut la Dobra, a facut scoala acolo, apoi a fost 40 de ani preotul comunei.
Localitatea Aydemir (5711 locuitori) este a doua comuna ca marime dupa numarul populatiei din Bulgaria: pe locul 1 se afla comuna Lozen, care a preluat conducerea, deoarece populatia sa a crescut la 6252 de oameni, in timp ce Aydemir a pierdut multi locuitori in aceeasi perioada.
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Si in aceasta duminica, Emil Florescu este prezent cu un stand cu palinca, tuica si prune bio. El participa la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti, in curtea MTR sau la Muzeul Satului.
Constantin Buftea si sotia lui, Lenuta, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
google-analytics.com